Segítség a szinkrontolmácsolás követéséhez:

FONTOS:
Technikai tényezők miatt egy kis késés észlelhető a magyar hangban, ugyanis a Szatszangot és a szinkrontolmácsolást külön-külön továbbítjuk. Jelenleg nem tudjuk ezt a késést elkerülni, és elnézést kérünk, ha adás közben a késés ingadozik, nő vagy csökken. A tolmácsolás akár meg is előzheti a Szatszang hangját, de egyéb módon is változhat.

Az élő Szatszang követéséhez a Live Satsang oldalon:

  1. Állítsa be Sri Mooji hangjának erősségét a videó keretben.
  2. A magyar hanghoz kattintson a megfelelő linkre az alábbi listában (a link kb. negyed órával a Szatszang kezdete előtt lesz aktív).
  3. Egy audio lejátszási ablak jelenik meg az oldalon vagy nyílik meg új ablakban.
  4. Állítsa be a szinkrontolmácsolás hangerejét az audio eszköz beállításával.
  5. Ha a fordítás túlságosan késlekedik a videó hangjához képest, frissítse a videót a piros “LIVE” gombbal, ami a videó ablakban található, majd frissítse a tolmácsolás oldalát is.

További Mooji Szatszangok magyar szinkron-tolmácsolással itt találhatóak.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szinkrontolmácsolás nagylelkű tanítványok felajánlásából történik, akiknek nem feltétlenül van szakmai tapasztalata. Emiatt lehetséges, hogy Sri Moojinak nem minden szava lesz lefordítva, vagy esetleg nem lesz mindig teljesen pontos a fordítás. Ennek tudatában vagyunk, de úgy érezzük, hogy nagyon sok lénynek hasznos és értékes a Szatszangokat az anyanyelvükön hallani és megérteni. Minden esetben Sri Mooji szavai a mérvadóak.

Om shanti
Mooji Live! Translation Team